Opdrachten

Wat teken ik?

Ik teken realistische dierenportretten met kleurpotlood, te weten Derwent Lightfast, Faber Castell Polychromos, Caran d’ Ache Luminance en Caran d’Ache Pablo potloden. Deze potloden hebben een zeer hoge lichtvastheid. Dit houdt in dat de verandering van de kleuren onder invloed van zonlicht/UV-straling zeer beperkt is. Er worden vanwege de hoge lichtvastheid geen fixeermiddelen of andere chemische producten aan deze tekening toegevoegd. Voor het behoud van de tekening is het aan te raden om de tekening achter museumglas in te lijsten.

Hoe werkt het?

Stuur mij per e-mail een aantal foto’s van het (huis)dier van wie je graag een portret wilt laten maken. Kies bij voorkeur een foto waarbij het karakter van het dier goed naar voren komt. Samen bespreken we dan vanaf welke foto ik zal gaan werken. Hoe hoger de resolutie van de foto, hoe gedetailleerder de tekening kan zijn. Ik ontvang graag meerdere foto’s van het dier. Deze gebruik ik als referentiemateriaal bij het maken van de tekening. Nadat we een foto gekozen hebben, ontvang ik graag een aanbetaling van 25%. Dit bedrag is nog terug te storten tot aan de afgesproken startdatum. De rest van het bedrag is te voldoen vóór verzending van de tekening.

Wat zijn mijn prijzen?

De prijs voor een tekening is afhankelijk van het formaat en het aantal dieren op de afbeelding. Mocht je andere ideeën of wensen hebben, neem dan contact met mij op.

Formaat (cm)Aantal dierenPrijs
21 x 301€ 185,-
30 x 401€ 265,-
30 x 402€ 315,-
Prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland en eventuele achtergrond of extra’s

De tekening neemt het overgrote deel van het papierformaat in beslag. Er blijft ruimte over aan de randen voor het inlijsten.

De tekening wordt geleverd zonder passe-partout en zonder lijst. Zodra de tekening af is, neem ik per e-mail contact met je op en zal ik een foto van de tekening sturen. Als je tevreden bent met de tekening en na betaling van het resterende bedrag zal ik de tekening aan je verzenden met een advies hoe je de tekening het beste kunt laten inlijsten. Uiteraard is het ook mogelijk om de tekening persoonlijk in ontvangst te nemen.

Waar verzend ik naar?

Ik verzend wereldwijd. De kosten van verzending binnen Nederland zijn in de prijs inbegrepen. Bij verzending naar het buitenland breng ik de verzendkosten in rekening.